Bedrijfsruimte
De bedrijf units die wij aanbieden zijn uitermate geschikt voor de vestiging van diverse bedrijven. Gevarieerd van webwinkel tot autogarage. Vanwege de vele mogelijkheden zijn deze units zo aantrekkelijk.

Opslag
Vanwege de grote roldeur aan de voorzijde van het pand en de hoogte van het plafond zijn deze panden uitermate geschikt voor de opslag van producten. Eventueel is de verdieping bruikbaar als kantoorruimte.

Kantoor
Door de rustig gelegen locatie, vele voorzieningen binnen het pand, zijn de units uitermate geschikt als kantoorruimte. Door de grote ramen is er voldoende licht aanwezig. Doordat het pand uitermate goed is geïsoleerd scheelt het u ‘s winters aanzienlijk betreft de stookkosten en zomers blijft het pand lekker koel.

Kantine
Vanwege de locatie en vele ruimte is het pand uitermate geschikt voor een bedrijfskantine. Doordat de panden zijn voorzien van een grote roldeur zijn bedrijfsauto’s en busjes gemakkelijk naar binnen te rijden voor de bevoorrading en onderhoud.

Magazijn
De panden zijn uitermate geschikt voor webwinkels en leveranciers van goederen. Dit vanwege de grote en hoge begane grond, welke uitermate geschikt is voor uw voorraad. De verdieping is geschikt voor kantoorruimte, kantine en opslag.